Spring IFAB Meeting 9 April 2010

Bookmark as: http://www.his.se/infofusion/ifab/spring10

Friday 9 April: 13:00-17:00 CET (7:00 am - 11:00 am)
(Portalen|P108 - IFVL is used @ HS, Skövde)

Connection details

Spring IFAB 2010 – Detailed Final Agenda

12:50 -13:00 (10min) (Pre-meeting preparation with Skype & telephone connections) (marcus)

-- Welcome --

13:00 - 13:15 (15min) Welcome address & quick scheduling of an extra meeting in May (sten)

-- Part 1: Business plan --

13:15 - 13:25 (10min) Introduce the current business plan (Joeri)
13:25 - 14:15 (50min) Discussion and feedback regarding business plan

-- Part 2: Action on previous comments --

14:15 - 14:25 (10min) Introduce work done on IFAB comments from Fall IFAB 2009 (Joeri)
14:25 - 15:00 (35 min) Discuss work done on IFAB comments from Fall IFAB 2009

-- Part 3: Scenario highlights & finances --

15:00 - 15:05 (5min) Program Director introduces scenario highlights & finacial outlook (Sten)
15:05 - 15:30 (25min) Discuss the highlights

-- Part 4: Summarizing the meeting --

15:30 - 16:00 (30min) Time for IFAB to discuss in private (IFEC will leave the room -> Portalen|Einstein)
16:00 - 16:15 (15min) Feedback to IFEC
16:15 End of meeting

To keep the time table Tomas will moderate the meeting.

The following documents will be discussed during our Spring IFAB 2010:

Confirmed Participants

IFAB

  • Stefan Arnborg @ Phone
  • Wolfgang Koch @ Phone
  • Anders Jonsson @ HS
  • Johan Norén @ Phone
  • James Llinas - Not attending
  • Leif Axelsson @ Skype
  • Martin Holmberg @ Phone
  • Éloi Bossé - Not attending 

IFEC

  • Sten F. Andler (chair) @ HS
  • Andreas Jansson - Not attending
  • Tomas Planstedt @ HS
  • Joeri van Laere @ HS
  • Johan Svenningstorp - Not attending
  • Jan-Olof Lundgren @ HS
  • Lars Niklasson @ HS
  • Leo De Vin @ HS
  • Marcus Brohede (minutes) @ HS

HS Mgmt

  • Lars Niklasson @ HS

Uppdaterad: 2010-04-09
Sidansvarig: Marcus Brohede